T 0161 – 76 35 23 │ E info@chalettotaal.nl

    

 

Over ons

Van den Berg Chalet Totaal is de specialist en het meest complete chalet- & stacaravancentrum van Nederland. Met een groot aanbod en ruim assortiment van chalets en stacaravans op 2 locaties, Burgh-Haamstede en Gilze-Rijen.

Van den Berg Chalet Totaal is een familiebedrijf dat een lange geschiedenis heeft in de recreatie branche. Met ruim 45 jaar ervaring als importeur, dealer, fabrikant en recreatiepark eigenaar is Van den Berg Chalet Totaal een echte specialist.

Merken stacaravans & chalets

Van den Berg Chalet Totaal heeft een groots aanbod in chalets en stacaravans. Er zijn 5 merken waarvan 4 exclusief bij Chalet Totaal.

Als importeur heeft Chalet Totaal 2 fabrieken in Engeland, Love Holiday Homes en Carabuild Leisure Home aan zich verbonden.
Naast het importeurschap is Chalet Totaal dealer van Holiday Chalets.

Ook maakt Van den Berg Chalet Totaal chalets op maat. Hiervoor heeft Chalet Totaal duurzame samenwerking met Arcabo Chalets en Kraaikamp Chaletbouw. 2 TOP merken die chalets maken naar uw wens. Elke merk heeft zijn modellen en zijn charme. Onder het genot van kop koffie bespreken onze adviseurs met u de mogelijkheden en maken samen met u een chalet naar uw wens.

 

Experience centers

Chalet totaal biedt een ruim assortiment dat te bezichtigen is in 2 overdekte Experience center, Burgh-Haamstede en Gilze-Rijen.

In Gilze, gelegen centraal in Noord-Brabant, heeft Van den Berg Chalet Totaal een groot Experience Center van 10.000m2 waar u het gehele jaar terecht kan voor chalets, stacaravans en voor allerhande accessoires als terrassen, opstappen en luxe tuinhuizen.

In het Experience Center te Burgh-Haamstede vindt u een groot assortiment chalets en stacaravans. Veelal direct uit voorraad leverbaar! Ook hier vindt u de opstappen, terrassen, luxe tuinhuizen en diverse toebehoren.
De vestiging wordt gedeeld met Kampeercentrum Mechielsen. Het adres in Zeeland voor toercaravans, kampeerbenodigdheden en onderdelen voor de caravans. Ook het juiste adres voor het vullen van gasflessen.

Zo ziet u, voor een stacaravan of chalet moet u bij Van den Berg Chalet Totaal zijn.

Waar anders?

Zie hier voor de openingstijden.

Bezoek onze showroom in Gilze

Bezoek onze showroom in Gilze

Akkerstraat 32 │ 5126 PJ Gilze

Bent u geïnteresseerd en u wilt een stacaravan kopen of wilt u zich oriënteren?
Breng een bezoek aan onze overdekte showroom te Gilze om het assortiment in het echt te ervaren.

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 17.00 uur 
 

Lees verder...

Bezoek onze showroom in Burgh-Haamstede

Bezoek onze showroom in Burgh-Haamstede

Bouwmansweg 18 │ 4328 SN Burgh-Haamstede

Bent u geïnteresseerd en u wilt een stacaravan kopen of wilt u zich oriënteren?
Breng een bezoek aan onze showroom te Burgh-Haamstede om het assortiment in het echt te ervaren.

Let op:  Aangepaste openingstijden van 1 november tot 1 maart 2024
Vrijdag, zaterdag en maandag van 10.00 tot 17.00 uur, overige dagen op afspraak

Lees verder...