T 0161 – 76 35 23 │ E info@chalettotaal.nl

    

 

Disclaimer

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Van den Berg Chalet Totaal BV. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Van den Berg Chalet Totaal BV. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door Van den Berg Chalet Totaal BV met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Van den Berg Chalet Totaal BV behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Hoewel Van den Berg Chalet Totaal BV alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Van den Berg Chalet Totaal BV niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Van den Berg Chalet Totaal BV , welke geen eigendom zijn van Van den Berg Chalet Totaal BV , maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Van den Berg Chalet Totaal BV uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Van den Berg Chalet Totaal BV worden onderhouden wordt afgewezen.

Van den Berg Chalet Totaal BV sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

Bezoek onze showroom in Gilze

Bezoek onze showroom in Gilze

Akkerstraat 32 │ 5126 PJ Gilze

Bent u geïnteresseerd en u wilt een stacaravan kopen of wilt u zich oriënteren?
Breng een bezoek aan onze overdekte showroom te Gilze om het assortiment in het echt te ervaren.

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 17.00 uur 
 

Lees verder...

Bezoek onze showroom in Burgh-Haamstede

Bezoek onze showroom in Burgh-Haamstede

Bouwmansweg 18 │ 4328 SN Burgh-Haamstede

Bent u geïnteresseerd en u wilt een stacaravan kopen of wilt u zich oriënteren?
Breng een bezoek aan onze showroom te Burgh-Haamstede om het assortiment in het echt te ervaren.

Let op:  Aangepaste openingstijden van 1 november tot 1 maart 2024
Vrijdag, zaterdag en maandag van 10.00 tot 17.00 uur, overige dagen op afspraak

Lees verder...